Hello fashion est attitude people

Am revenit pe blog cu vesti noi: incepand de astazi in toate magazinele A Fashion Boutique ( https://www.facebook.com/pages/A-Fashion-Boutique/258514214297403?fref=ts ) s-a dat startul reducerilor, asa ca nu mai stati pe ganduri si mergeti de graba sa va achizitionati cele mai hot

Reduceri pana la 50% in toate magazinele A Fashion Boutique

Reduceri pana la 50% in toate magazinele A Fashion Boutique

piese ale sezonului S/S 14, ale celor mai cunoscuti designeri, la preturi fara concurenta

Lantul de magazine cu atitudine, A Fashion Boutique, a redus preturile cu pana la 50%, incepand de astazi.

Va puteti innoi garderoba cu haine si accesorii care poarta semnatura designerilor precum Giorgio Armani, Kenzo, Casadei, Giuseppe Zanotti, Max Mara si multi altii la cele mai bune preturi.

A Fashion Boutique s-a aliniat standardelor europene si a coborat preturile tuturor produselor pana la jumatate. Asa ca acum, nu mai este nevoie sa plecati special in vacanta pentru a face

cumparaturi ci puteti transforma o iesire in Dorobanti, pe bulevardul Unirii sau in zona parcului Herastrau intr-o sesiune de shopping exact ca intr-una din capitalele europene.

Eu am intrat pe pagina lor de facebook si am ales cateva tinute pe care imi doresc sa le achizitionez cat mai curand.

O minunata pereche de sandale Giuseppe Zanotti,

care sunt un must have al sezonului si care cu siguranta vor pune in evidenta orice tinuta va 10556444_359817427500414_1665765643144941963_n

asteapta pe rafturile magazinelor A Fashion Boutique, precum multe alte articole realizate exceptional de marii designeri internationali.

Shopping-ul nu a mai fost pana acum, niciodata atat de accesibil, asa ca nu mai asteptati si mergeti indata sa vedeti ce surprize va sunt pregatite in magazinele A Fashion Boutique.

Fashion inseamna atitudine, arta, creatie si de acum:  A Fashion Boutique, magazinul care te imbraca cu stil la cele mai bune preturi.

Advertisements