Tags

, , , , , , , , , ,

Desi inca nu a venit 1 aprilie, Kim Kardashian si-a pacalit deja fanii cu noua sa culoare de par. Blondul platinat, perfect de la radacina pana la varfuri pe care Kim l-a afisat in urma cu doar cateva saptamani la Paris este o peruca.

“Partea din fata a parului este intr-adevar decolorata, dar restul parului nu este” a kim-kardashian-platinum-bleach-blonde-fake-wig-PPdeclarat o persoana apropiata vedetei.

Kim si-a expus noul look cu multa mandrie la Paris, ba mai mult, pentru a fi credibila si-a facut si cateva fotografii selfie la coafor in timp ce isi vopsea parul, toate aceste actiuni ale sale fiind menite a atrage toate privirile asupra sa.

“Parul ei este impartit perfect si avand lungimi diferite, intotdeauna veti vedea partea din fata a parului, in felul acesta totul pare absolut normal”, a mentionat sursa din anturajul vedetei. “Restul parului ei este inca saten. Veti vedea ca in scurt timp va reveni la culoarea care a consacrat-o, fara nicio problema, afisand un par sanatos si bogat, ca si cum nu ar fi avut niciodata parul decolorat”, a spus aceasi persoana.

“Metoda pe care a adoptat-o Kim pentru a avea un par blond platinat se foloseste des de catre cei care nu vor sa isi distruga intreg parul. Ea si-a dorit sa capteze toata atentia presei, in Paris si a apelat la acest truc, insa nu s-a gandit ca va avea probleme cand va dori sa se intoarca la brunet. Si asta pentru ca partea din fata a parului s-a deteriorat foarte tare, pe cand cea din spate are un aspect normal”.

In iunie 2014, Kim Kardashian a apelat la aceeasi metoda pentru a capta atentia presei, cand aceasta a postat o fotografie cu ea avand parul blond si lung, insotita de mesajul “It’s baaaaack!!!! #BlondeHairDontCare thanks to @SergeNormant”, urmand ca la doar cateva ore sa anunte ca a fost doar o gluma, ea purtand o peruca.

Advertisements